Uncategorized

SNOOPY BY FLOS

IMG_4872-980x654

 

It-lampan lampan uber alles just nu stavas Snoopy från FLOS. Den har ju stått på min önskelista i evigheter, och så fin här på köksbänken hemma hos Karolina Borg/The Way We Play. I det här fallet lyfter den hela köket. (foto: Amelia Widell)

 

vsco-photo-24-e1452175289519

 

Hemma hos Hanna Wessman /Hannas Room. Den tjejen har stil alltså.

 

578ac5d867a713de1a747bd8349dda61_980x0_c_85_ns_v4

 

Liksom Sanna Fisher.

 

image-6-640x519

 

Anette/Inredningshjälpen hade varit snäll och jultomten kom med en Snoopy till även henne.

 

IMG_1248-41

 

Nu har även Petra/House of Philia slagit till på en Snoopy, och med tanke på hennes trogna copy-cats lär vi se ännu mer av den här lampan framöver…

 

Tyvärr har Petra även slagit till på ett likadant soffbord som jag köpte förra året, och som  jag tyckte jag var hyfsat ensam om. Men nu kan jag ju glömma det. För mig får det nog bli en grön lampskärm på lampan, om det blir någon. Tänk att vi alla gillar samma lika liksom… Det blir ju nästan lite komiskt emellanåt.

 

 

11 svar till “SNOOPY BY FLOS

 1. Petra skriver:

  I’m so sorry snygging;)
  (Snoopy är ju görfin i grönt också)

  KRAM

  P

  1. Seventeen Doors skriver:

   Jaa, den gröna ger lite skön 70-talsfeeling som jag längtar efter, och då blir jag ju sååå originell :)
   Kram U

 2. Sanna Fischer skriver:

  Ha ha, håller med, det går inflation i saker, trots pris. jag hade suktat efter min snoopy länge :-) så min kärlek för den kommer att bestå, men har en ny lampa på min önskelista nu, vi får hoppas den blir min en dag!
  Kram, sanna

  1. Seventeen Doors skriver:

   Man kan bara inte få för många lampor! Jag har också ett drömköp på gång. Måste nog skynda innan den är överallt… :)

 3. Lotta skriver:

  Det är ju faktiskt rätt fantasilöst och den fina lampan blir ju en i massan istället. Detta kopierande är för jäkla tråkigt. Att Petra står ut förstår jag inte. Kanske därför hon gör helomvändningar ibland och gör om allt.

  1. Seventeen Doors skriver:

   Näe, jag förstår inte heller hur Petra står ut med att bli plagierad. Det är en sak att inspireras, men det blir ju larvigt på sina håll…

 4. Sanna skriver:

  HoP följer trender som man byter underkläder..

  1. Seventeen Doors skriver:

   Den kommentaren får stå för dig. Men det som ”Lotta” säger här är kanske tänkvärt…

 5. Emma skriver:

  Visst är det intressant!? Inredningstrender överlag är kanske lite lättare att förstå, att ”alla” fått nog av vita, sterila miljöer samtidigt, eftersom ”alla” sett samma miljöer ungefär lika länge, eller att ”alla” vill ha mer texturer för att få det mer ombonat när världen i det stora hela blir allt hårdare. Sånt är ju lättare att förstå, men en specifik pryl…? Kanske är det bara så att vissa saker är så fantastiskt vackra och har ”det” så att många faller? Sjukt bra designade helt enkelt. Så är det ju med människor också, vissa är bara, rent bildligt, vackrare än andra (om man nu vågar skriva så).

 6. Hanna skriver:

  Tack gullis!

  Kram
  Hanna

 7. Ja som det blir ibland :)
  Jag har en önskelista med lampor som jag sneglat på länge och Snoopy är en av dem.
  Jag är väl inte heller direkt ”känd” för att var den som följer trender haha, utan köper väldigt sällan nytt, och det som jag verkligen vill ha.

  Trevlig helg Ulrika!

  Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.