bloggkärlek

ELIN LANNSJO – BLOG LOVE

image3

 

Jag hade helt missat att keramikern Elin Lannsjö har en superfin blogg men upptäckte den precis via hennes instagram. Och det var det var det bästa jag sett på länge i bloggsfären! Ä.l.s.k.a.r detta kök. Kalkstenen… Elin lovar ett eget inlägg med fler bilder från köket och det ser jag verkligen fram emot!

 

elin1image1

 

”Jag älskar den rustika och ombonade stilen på kolonin, där loppisfynd samsas med olika stilleben och detaljer. Men i den nya lägenheten vill vi ha renare ytor och avskalad miljö men ändå med en bohemisk och varm känsla. Tänk ungefär minimalistiskt och storstadskänsla, det får gärna andas lite Italien, modernism och art deco på en och samma gång. Levande, äkta och hållbara material och mjuka naturliga färgskalor. Skrynkligt linne, tunnvävd hampa och tvättad bomull som material i textilierna.” 

 

Jag blev så glad över att Elin också sätter ord på den stil och känsla som jag själv successivt utformar här hemma (men minimalt med art deco hos mig). Preeecis så ju.

 

image

 

Missa inte heller Elins fina Köpenhamnsguide. One to follow.

 

Photo: Elin Lannsjö

 

 

3 svar till “ELIN LANNSJO – BLOG LOVE

 1. Anna skriver:

  You have created a beautiful space.Where do you buy the large kalksten tiles?

  1. Seventeen Doors skriver:

   You would have to ask Elin Lannsjö, as this is her kitchen, not mine…
   http://elinlannsjo.com/blog/

 2. Wilma skriver:

  Åh vilken fin blogg du driver!! Kom in och titta på min inredningsblogg! Kram Wilma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.